Türkçe | English | Indonesia
Anasayfa Hakkımızda Faaliyetler İletişim

Eğitim

Hakyol - Eğitimİlköğretim ve Lise Eğitim Yardımları

Başarılı ve kabiliyetli fakat maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin okumasını sağlamak amacı ile eğitim yardımı yapıyoruz.

Hakyol - Eğitimİlköğretim ve Lise Kontenjanları

Mülkiyeti Vakfımıza ait bin alarda kiracı durumunda olan özel okullarda, kira sözleşmelerine konulan ve vakfımıza ait kontenjanlarda, başarılı, kabiliyetli ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencileri yararlandırıyoruz.

Devlet Lisesi Bursları

Devlet Liselerinde okuyan üstün başarılı, maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere yönelik olarak burslar veriyoruz.

Üniversite Bursları

Önemli Üniversitelerin, günümüz ve gelecek açısından önemli bölümlerinde okuyan yüksek derecede başarılı, düzgün karakterli, ahlaki ve kültürel bakımdan donanımlı öğrencilere, eğitimlerini daha rahat sürdürebilmelerine yönelik olarak, yüksek miktarda burs veriyoruz.

Radyo Eğitim Programları

Yaygın eğitim çerçevesinde; okul öncesi eğitim, ilköğretim ve lise öğrencileri ile her yaştan kişilere yönelik; her bir kademenin seviyesine uygun bir şekilde eğitici, öğretici, bilgilendirici, yönlendirici ve araştırıcı, üniversiteye hazırlayıcı, yabancı dillerini geliştirici niteliklerde; radyo, televizyon ve internet ortamlarında yayınlanmaya uygun programlar, uzman eğitim kurumlarına hazırlatılmakta ve bunların çeşitli yayın kuruluşlarında yayınlanması sağlanmaktadır.

© 2000 - 2010 Hakyol Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Vakfı Tel: +90 (212) 635 74 14 (pbx)  |  Fax: +90 (212) 534 27 40